Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 Вт
526 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: zst02902
+380 (68) 129-02-01
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 Вт
Використовується для приготування льежских і брюссельських вафель.
Потужність 1750 Вт
Розмір платформи 21*11,5 см
Одночасне приготування двох бельгійських вафель
Контрольні лампочки
Автоматичний термостат підтримує температуру приготування і захищає від перегріву
Антипригарне покриття форм
Рецепт вафель льежских
Льєжські вафлі тверді, круглої або овальної форми. Їх можна їсти як холодними, так і гарячими.
Інгредієнти:
400 г борошна
1,5 кавової ложки сухих дріжджів
2 яйця
1 пакетик ванільного цукру
150 мл молока
200 грамів вершкового масла
180 грам великого цукру
1/2 кавової ложки солі
Половину молока разогреть в микроволновке. Добавить к молоку дрожжи, накрыть и оставить на 10-15 минут. Оставшееся молоко взбиваем с яйцами и солью. Муку разминаем со сливочным маслом, добавляем к ней молоко с дрожжами, молоко с яйцами. Все тщательно перемешиваем с помощью миксера или деревянной ложки до состояния липкого теста. Накрываем тесто и оставляем еще на 30 минут. После чего делим тесто на 12 равных частей. Каждый кусочек обваляем в крупных кусочках сахара и выпекаем в вафельнице 1-2 минуты.
Брюссельские вафли
В отличие от Льежских вафель, Брюссельские вафли более воздушные и мягкие. Подаются они теплыми, присыпанными сахарной пудрой, взбитыми сливками, шоколадом или фруктами. Но в первую очередь подаются они с клубникой или бананами. Брюссельские вафли имеют прямоугольную форму.
Ингредиенты в расчете на десять вафель:
4 яйца, столовая ложка сахара
1/2 стакана растопленного и слегка остуженного масла или маргарина
два стакана молока
два с половиной стакана муки
пол чайной ложки соли
одна пачка сухих дрожжей
ваниль
Для початку відокремлюємо білки від жовтків. Змішуємо борошно, цукор, сіль і дріжджі. Підігріваємо молоко, додаємо його в борошно, туди ж кладемо розтоплене масло і яєчні жовтки. Все добре перемішуємо. Збиваємо білки до отримання твердої піни і додаємо в тісто. Накриваємо і даємо постояти протягом 45 хвилин.
Випікати вафлі близько 3 хвилин
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | A-plus |
Країна виробник | Китай |
Додаткові функції і характеристики | |
Матеріал корпусу | Пластик |
Відсік для шнура | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Додатково | антипригарне покриття |
Кнопка скасування | Немає |
Потужність | 1750 |
Регулювання ступеня обсмажування | Немає |
Решітка для підігріву булочок | Немає |
Стан | новий |
Тип | вафельниця |
Основні атрибути | |
Тип прибора | Вафельниця |
Інформація для замовлення
- Ціна: 526 ₴