Продавець Интернет магазин baksic с аукро розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2309 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (68) 129-02-01
https://baksic.com.ua
Кошик

Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 Вт

526 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: zst02902
Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 Вт
Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 ВтВ наявності
526 ₴
+380 (68) 129-02-01
+380 (68) 129-02-01
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вафельниця для бельгійських вафель A-plus 2047 з мармуровим покриттям, 1750 Вт

Використовується для приготування льежских і брюссельських вафель.

Потужність 1750 Вт

Розмір платформи 21*11,5 см

Одночасне приготування двох бельгійських вафель

Контрольні лампочки

Автоматичний термостат підтримує температуру приготування і захищає від перегріву

Антипригарне покриття форм

Рецепт вафель льежских

Льєжські вафлі тверді, круглої або овальної форми. Їх можна їсти як холодними, так і гарячими.

Інгредієнти:

400 г борошна

1,5 кавової ложки сухих дріжджів

2 яйця

1 пакетик ванільного цукру

150 мл молока

200 грамів вершкового масла

180 грам великого цукру

1/2 кавової ложки солі

Половину молока разогреть в микроволновке. Добавить к молоку дрожжи, накрыть и оставить на 10-15 минут. Оставшееся молоко взбиваем с яйцами и солью. Муку разминаем со сливочным маслом, добавляем к ней молоко с дрожжами, молоко с яйцами. Все тщательно перемешиваем с помощью миксера или деревянной ложки до состояния липкого теста. Накрываем тесто и оставляем еще на 30 минут. После чего делим тесто на 12 равных частей. Каждый кусочек обваляем в крупных кусочках сахара и выпекаем в вафельнице 1-2 минуты.

Брюссельские вафли

В отличие от Льежских вафель, Брюссельские вафли более воздушные и мягкие. Подаются они теплыми, присыпанными сахарной пудрой, взбитыми сливками, шоколадом или фруктами. Но в первую очередь подаются они с клубникой или бананами. Брюссельские вафли имеют прямоугольную форму.

Ингредиенты в расчете на десять вафель:

4 яйца, столовая ложка сахара

1/2 стакана растопленного и слегка остуженного масла или маргарина

два стакана молока

два с половиной стакана муки

пол чайной ложки соли

одна пачка сухих дрожжей

ваниль

Для початку відокремлюємо білки від жовтків. Змішуємо борошно, цукор, сіль і дріжджі. Підігріваємо молоко, додаємо його в борошно, туди ж кладемо розтоплене масло і яєчні жовтки. Все добре перемішуємо. Збиваємо білки до отримання твердої піни і додаємо в тісто. Накриваємо і даємо постояти протягом 45 хвилин.

Випікати вафлі близько 3 хвилин

Характеристики
Основні
ВиробникA-plus
Країна виробникКитай
Додаткові функції і характеристики
Матеріал корпусуПластик
Відсік для шнураНі
Користувацькі характеристики
Додатковоантипригарне покриття
Кнопка скасуванняНемає
Потужність1750
Регулювання ступеня обсмажуванняНемає
Решітка для підігріву булочокНемає
Станновий
Типвафельниця
Основні атрибути
Тип прибораВафельниця
Інформація для замовлення
  • Ціна: 526 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner